Đào tạo
STT | Tên khóa đào tạo | Thời gian bắt đầu | Thời gian kết thúc | Địa điểm |
---|---|---|---|---|
1 | Đào tạo Halcert tháng 11 |
01/11/2024 08:00:00 AM |
30/11/2024 12:00:00 AM |
Số 8, đường Hoàng Quốc Việt, Phường Nghĩa Đô, Quận Cầu Giấy, Hà Nội |
2 | Đào tạo Halcert tháng 12 |
01/12/2024 05:00:00 AM |
01/12/2024 07:00:00 AM |
Số 8, đường Hoàng Quốc Việt, Phường Nghĩa Đô, Quận Cầu Giấy, Hà Nội |
3 | Đào tạo Halcert tháng 10 |
01/10/2024 07:00:00 AM |
30/10/2024 09:00:00 AM |
Số 8, đường Hoàng Quốc Việt, Phường Nghĩa Đô, Quận Cầu Giấy, Hà Nội |
Chứng nhận
-
Yêu cầu chung
Yêu cầu chung
-
Thức ăn chăn nuôi Halal
Thức ăn chăn nuôi Halal
-
Thực phẩm Halal - Yêu cầu đối với giết mổ động vật
Thực phẩm Halal - Yêu cầu đối với giết mổ động vật
-
Thực hành nông nghiệp tốt đối với cơ sở sản xuất Halal
Thực hành nông nghiệp tốt đối với cơ sở sản xuất Halal
-
Animal Slaughtering Requirements
GSO-993---2015-E-GAC - Animal Slaughtering Requirements
-
GSO 2055 1 2015
gso-2055-1-2015-en
-
GSO 2055 4 2021
gso-2055-4-2021-en
-
GSO 20470 2021
gso-2470-2021-en
-
GSO 2578 2021
gso-2578-2021-en
-
GSO 2652 2021
gso-2652-2021-en
-
GSO 2681 2021
gso-2681-2021-en
-
OIC SMIIC 1 2019 General Requirements For Halal Food
OIC-SMIIC-1-2019-General-Requirements-For-Halal-Food-English
-
OIC SMIIC 4 2018 Halal Cosmetics General Requirements
OIC-SMIIC-4-2018-Halal-Cosmetics-General-Requirements-English
-
OIC SMIIC 9 2019 Halal Tourism Services General Requirements
OIC-SMIIC-9-2019-Halal-Tourism-Services-General-Requirements-English
-
OIC SMIIC 182021 Halal Quality Management System Requirements
OIC-SMIIC-18-2021-Halal-Quality-Management-System-Requirements-English
-
OIC SMIIC 34 2020 Conformity Assessment General Requirements For Bodies Operating Certification Of Persons Involved
OIC-SMIIC-34-2020-Conformity-Assessment-General-Requirements-For-Bodies-Operating-Certification-Of-Persons-Involved-
-
OIC SMIIC 35 2020 Conformity Assessment General Requirements For The Competence Of Laboratories Performing Halal Tes
OIC-SMIIC-35-2020-Conformity-Assessment-General-Requirements-For-The-Competence-Of-Laboratories-Performing-Halal-Tes
-
1. Tiêu chuẩn Halal Malaysia
MS-1500_2019-Tieu-chuan-HALAL-MALAYSIA
-
2. MS Cosmetics
MS.2200.1.e.2008-Cosmetics
-
3. Islamic Consumer Goods Pa
MS_2200_2_2013_Islamic_Consumer_Goods_Pa
-
4. Halal packaging General guidelines
MS-2565-2014-MALAYSIAN-STANDARD.-Halal-packaging-General-guidelines
-
5. Halal Pharmaceutical
MS-2424-2019-Halal-Pharmaceutical.png
-
6. Halal chemicals for use in potable water treatment
MS 2594-2015 - Halal chemicals for use in potable water treatment
-
7. Muslim Friendly Services.png
MS-2610-2015-Muslim-Friendly-Services.png
-
8. Value based management system
MS.2300.2009 Value-based management system
-
9. MS 1900 2014SHARIAH BASED QMS
MS 1900 2014SHARIAH BASED QMS
-
10. Halal Supply chain MS Transportation
MS 2400-1_2019-en Halal Supply chain MS - Transportation
-
11. Halal supply chain MS
MS 2400-2 _2019-en Halal supply chain MS
-
12. Retailing
MS-2400-3-2019_Retailing
-
13. Islamic and halal principles
MS 2393-2013-Islamic and halal principles
-
14. Halal cosmetic
MS 2634-2019 Halal cosmetic
-
15. Halal profession - General requirements
MS 2691 - 2021 Halal profession - General requirements
-
16. Detection of porcine DNA
MS 2627-2017 Detection of porcine DNA
Dữ liệu đang được cập nhật
Vui lòng liên hệ Halcert để nhận dữ liệu
- SĐT: +84 24 37561025
- Email: halcert@most.gov.vn